Arcuri lamelare de calitate: importanță

De obicei când vedem camioanele de marfă pe autostradă sau pe drumurile naționale, suntem impresionați de măreția lor și mai ales de capacitatea de a transporta zeci de tone de marfă; toate acestea fiind posibile cu ajutorul unor arcuri lamelare.

Puțini oameni din afara domeniului transporturilor știu de existența acestor arcuri lamelare dar și mai puțin știu cum arată și din ce sunt formate.

Componenta sistemului de suspensie

Un sistem de suspensie este un sistem de arcuri, amortizoare și legături. El conectează un vehicul la roțile sale și permite o mișcare relativă între ele. Sistemul de suspensie este responsabil pentru manipularea și frânarea vehiculului in termeni de siguranță. Există o varietate de sisteme de suspensie independente, dar noi va prezentam avantajele arcurilor lamelare.

Arcurile lamelare sunt formate din mai multe foi de arcuri de o grosime clasică sau variabila de până la 30 de mm, lațimi între 60-100 de mm și cu lungimi de până la 1900 de mm. Ele sunt concepute să fie flexibile la diferite greutăți și să fie legătura între greutatea camionului sau a remorcii și șasiul mașinii.

Pentru camioanele de la Scania, Mercedes, Renault, SAF, DAF, IVECO sau BMC  se recomanda întotdeauna folosirea foilor de arc de calitate superioară și montajul lor într-un service autorizat. Avantajul pe care îl primești din start dacă folosești piese auto de calitate este că ai garanția că ajungi în siguranță la destinație, alte griji si costuri suplimentare.

Echipa noastra de consultati va poate ajuta

Parkitrans Com din Sibiu îți oferă această garanție. Arcurile noastre lamelare sunt toate noi și sunt concepute pentru a oferi inlocuitorii perfecti pentru vehiculul dumneavoastră. Folosind arcuri lamelare de înaltă calitate, va fi mult mai ușor ca vehiculele dumneavoastră să fie ȋncãrcate la sarcina maximă. Oferim o gamă variata de arcuri lamelare singulare și multiple, potrivite pentru toate mărcile și modelele de mașini.

Tot ce trebuie să faci este contactezi echipa de consultanți la numărul de telefon 0740059804, aceștia împreună cu ține vor găsi modelul exact de arc lamelar sau în anumite cazuri doar foaia de arc de care ai nevoie. Pe lângă asta, în echipa Parkitrans avem și tehnicieni care o să îți monteze arcul într-un service autorizat RAR, ca sa ajungi cu bine la destinatie: SERVICII

Dacă îți place să fii în siguranță și fără griji, alege să lucrezi cu Parkitrans!

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.